Profesionalnost, posvećenost, tačnost, gostoprimljivost, ...


Naši poslovni partneri, korisnici naših usluga i kupci naših proizvoda očekuju i zaslužuju samo najbolje! Mi smo tu da ispunimo vaša očekivanja!

BRAĆA CRNOMARKOVIĆ d.o.o.


Autoput za Novi Sad, 11237 Zemun

Preduzeće Braća Crnomarković je osnovano 1998. godine sa delatnošću bavljenja međunarodni drumskim prevozom robe, i zahvaljujući dobrom poslovanju brzo je uvećavalo vozni park, a potom je na red došla i kupovina placa na izlazu iz Beograda prema Novom Sadu, na kojem smo ubrzo počeli da gradimo stanicu za snabdevanje gorivom i servis za teretna i priključna vozila. Već 2004. godine, stanica za snabdevanje gorivom je bila završena i jedno malo preduzeće je, reklo bi se preko noći, preraslo u ozbiljnu firmu čija je primarna delatnost bila međunarodni drumski prevoz robe, a upravo tada su i počeli da se kuju planovi o eventualnom širenju poslovanja.

Upravo u to vreme, sredinom prve decenije ovog veka, u čitavu priču je sve intenzivnije počeo da se uključuje i holandski DAF Trucks. U floti našeg preduzeća već godinama unazad su skoro isključivo DAF-ovi kamioni, a odavno je postojala ideja da na ovom mestu, na kojem su stanica za snabdevanje gorivom i servisni centar, bude i predstavništvo holandskog proizvođača za ovaj region. Stoga, kada je 2011. stigao poziv od DAF-a, nije trebalo da prođe mnogo vremena da počne uspešna saradnja. Ako se ima u vidu da je prošle godine prihvaćena i ponuda češke Tatre da upravo kompanija Braća Crnomarković bude ovlašćeni prodavac i serviser njihovih kamiona, jasno je zbog čega su naša očekivanja i odgovornosti sve veći. Svemu treba dodati i da svojevrsnu podršku čitavom poslu pruža činjenica da preduzeće raspolaže sopstvenim tehničkim pregledom za sve vrste putničkih i komercijalnih vozila, tahografskom radionicom, automatskim perionicama za putnička i komercijalna vozila, kao i javnim carinskim skladištem. I pored toga, međunarodni transport nije zanemaren, štaviše, prevoz smrznute i komercijalne robe ka svim destinacijama u Evropi vršimo brzo i kvalitetno sa preko 70 vozila koja ispunjavaju sve evropske standarde. U našem obilnom voznom parku imamo i poluprikolice velike kubikaže, hladnjače, cerade, cisterne, prikolice za dovoz kamiona i drugih vangabaritnih prevoza.
Sva vozila poseduju sertifikate za prevoz opasnih materija, dok naši logistički menadžeri imaju obimno i dugogodišnje profesionalno iskustvo i u svakom trenutku će Vam pružiti brzu organizaciju i u najkraćem roku izvršiti kvalitetnu uslugu.


DOĐITE ILI NAS KONTAKTIRAJTE I UVERITE SE U NAŠ KVALITET!