Osim delatnosti prodaje i održavanja teretnih vozila i prodaje rezervnih delova, naša kompanija pruža i druge usluge iz srodnih oblasti: međunarodnog i specijalnog transporta, carinskog smeštaja, administracije voznog parka, usluga tehničkog pregleda, ugostiteljskih usluga i sl. Sve što vam je neophodno da uspešno obavljate svoj posao u oblasti transporta, možete pronaći na jednom mestu – na jednoj lokaciji. Poverite nam vaše potrebe i uverite se u brzinu i kvalitet! Pogledajte koje još usluge pružamo – brzo i profesionalno!.

Carinsko skladište otvorenog tipa

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 Potrebna dokumentacija za izdavanje CEMT potvrde

Ispitni punktovi za ispitivanje vozila

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 Na lokaciji DAF Trucks Centra, na adresi Autoput za Novi Sad 211, 11373 Beograd, možete izvršiti ispitivanje prepravljenih vozila ili kontrolisanje vozila koja se uvoze kao upotrebljavana s obzirom da je naša lokacija zvaničan punkt za dve ovlašćene institucije (od strane Agencije za bezbednost saobraćaja) za takve radnje: AMSS Centar za motorna vozila i Mašinski Fakultet – Laboratorija CIAH.

Tahograf servis

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 U okviru našeg centra u Beogradu, možete izvršiti kompletan tehnički pregled za sve vrste putničkih i teretnih vozila, po povoljnim cenama, efikasno i brzo sa opremom po najvišim standardima. Pored tehničkog pregleda, kod nas možete izvršiti i osiguranje Vašeg vozila, po Vašoj zelji, kod DDOR OSIGURANJA ili DUNAV.

Tehnički pregled svih vrsta vozila

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 U okviru našeg centra u Beogradu, možete izvršiti kompletan tehnički pregled za sve vrste putničkih i teretnih vozila, po povoljnim cenama, efikasno i brzo sa opremom po najvišim standardima. Pored tehničkog pregleda, kod nas možete izvršiti i osiguranje Vašeg vozila, po Vašoj zelji, kod DDOR OSIGURANJA ili DUNAV.

Automatske perionice za putnička i teretna vozila

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 U sklopu našeg servisnih centra posedujemo i dve automatske perionice: za putnička i za teretna vozila, opremljene po najvišim standardima marke Christ iz Republike Nemačke. Sredstva za čišćenje, pranje i održavanje vaših vozila su od istog proizvođača, pa je kvalitet pranja i nege vozila zagarantovan na vašem vozilu.

Stanica za snabdevanje gorivom

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 Braća Crnomarković doo je firma prisutna u Srbiji preko dve decenije, i pruža svojim klijentima prvoklasnu uslugu u oblasti prometa nafte i naftnih derivata. Naša pozicija na tržištu je rezultat naših nastojanja da opravdamo i zadržimo poverenje naših klijenata. Goriva u ponudi stanice za snabdevanje Braća Crnomarković doo zadovoljavaju najstrožije evropske i domaće standarde, pružajući vašem vozilu kvalitetan rad motora, dug životni vek i zadovoljstvo u vožnji. Posebno se izdvaja Euro Dizel EURO V kvaliteta koji je konstantnog i pouzdanog kvaliteta, sa boljim svojstvima u odnosu na običan evro dizel. Ukoliko vam je potrebna kratka pauza, možete svratiti u našu prodavnicu - shop, gde vas očekuje kvalitetan i odabran asortiman proizvoda i suvenira. Pristupačne cene i ljubazno osoblje pomoći će Vam da odaberete pravi poklon za sebe i svoje drage osobe. U restoranu Braća Crnomarković Vam pružamo mesto za opuštanje i odmor – za sve one koji žele da se povremeno izdvoje iz stresa svakodnevnog života. Uz svežu i ukusnu hranu koju za Vas priprema profesionalni kuvar, širok asortiman pića i kvalitetnu uslugu koju Vam pružaju profesionalni konobari, boravak će Vam biti više nego prijatan.

Prodaja AdBlue tečnosti

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 Potrebna dokumentacija za izdavanje Potvrde o ADR-u

Odsek za međunarodni transport i specijalni transport

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 MEĐUNARODNI TRANSPORT zamrznute i komercijalne robe na svim destinacijama u Evropi vršimo brzo i kvalitetno s preko 70 vozila koja ispunjavaju sve Evropske standarde. U našem obilnom voznom parku imamo i poluprikolice velike kubikaže, hladnjače, cerade, cisterne , prikolice za dovoz tegljaca i drugih van gabritnih prevoza. Sva vozila poseduju sertifikate za prevoz opasnih materija. Naši menadžeri koji imaju veliko, dugogodišnje, profesionalno iskustvo u svakom trenutku će Vam pružiti brzu organizaciju i u najkraćem roku izvršiti veoma kvalitetnu uslugu.

IZVOZ HLADNJAČE IZVOZ CERADE UVOZ HLADNJAČE UVOZ CERADE

Parking za teretna vozila

PacLease-PACCAR-Leasing-gmbh-940-2 MEĐUNARODNI TRANSPORT zamrznute i komercijalne robe na svim destinacijama u Evropi vršimo brzo i kvalitetno s preko 40 vozila koja ispunjavaju sve Evropske standarde. U našem obilnom voznom parku imamo i poluprikolice velike kubikaže, hladnjače, cerade i cisterne. Sva vozila poseduju sertifikate za prevoz opasnih materija. Naši menadžeri koji imaju veliko, dugogodišnje, profesionalno iskustvo u svakom trenutku će Vam pružiti brzu organizaciju i u najkraćem roku izvršiti veoma kvalitetnu uslugu.